Home
Facebook
Twitter
INSTAGRAM

Ervaringen van Ouders

 

72 Responses to Ervaringen van ouders
 • Lieve Ruth, wij zijn heel dankbaar dat je ons geholpen hebt in deze intens verdrietige en moeilijke periode. De manier waarop je met Job, met ons (Floris en mijzelf) maar ook met onze families bent omgegaan was heel prettig. Dankzij jou heeft Job een waardig en bijzonder afscheid gekregen. Ook speel je een grote rol in hoe wij het verlies van Job een plek geven en gaan geven. We zijn jullie daar altijd dankbaar voor.

 • Lieve Petra en Ruth,

  Vandaag 24/10/2015 hebben wij afscheid moeten nemen van onze mooie dochter Sanne, die helaas niet bij ons heeft mogen zijn. Het was een prachtig afscheid en zonder jullie hulp hadden wij dit niet kunnen doen.
  Dames, super bedankt voor al jullie hulp en steun en alle bezoekjes zowel in het ziekenhuis als bij ons thuis.
  Met jullie hulp hebben wij deze emotionele dag kunnen om toveren in een dag om nooit te vergeten.
  Mede dankzij jullie foto’s hebben wij blijvende herinneringen aan deze mooie dag.

  Groetjes Jenneke, Roeland, Sarah en Sam

 • Er zijn geen woorden om te omschrijven hoe dankbaar ik ben voor Ruth en Petra. Ze hebben er voor gezorgd dat we op een hele mooie manier afscheid hebben kunnen nemen van ons dochtertje Jaleesa, niks was te veel gevraagd, alles wat ik wilde hebben ze geregeld alsof het niks was…..Dank jullie wel

 • Lieve Ruth, Francien en Petra,

  Vorige week maandag overleed onze zoon Mees en veranderde onze toekomst in 1 klap. Kiezen tussen kleur romper en sokjes veranderde in kiezen tussen een mandje of een kistje. Er kwamen dingen op ons af die wij nooit hadden voorzien. Het verdriet was groot en ons hoofd stond totaal niet naar het regelen van de uitvaart van Mees. Wij zijn jullie zo enorm dankbaar voor alles wat jullie gedaan hebben. Na de eerste gesprekken met Francien en Ruth wisten Stefanie en ik dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Het delen van de ervaring tijdens het eerste gesprek zorgde ervoor dat wij ons zeer op ons gemak voelden en dat we de uitvaart van Mees in goede handen hadden gegeven. Zaterdag was een schitterende dag, het weer, de familie en vrienden, een mooie Mees en natuurlijk de gehele organisatie. Voor ons een week die voor altijd in ons hart en in ons hoofd zit en o.a. jullie hebben er aan bijgedragen dat dit een zwarte week met een gouden randje is geworden.

  Dankjulliewel voor alles!

  Liefs,

  Mees, Stefanie en Jeroen

 • Lieve Ruth en Petra

  Bedankt voor alles. We zijn echt ontzettend blij dat we voor Ima afscheidzorg gekozen hebben. Ima levert net dat beetje extra wat de uitvaart van je kindje speciaal maakt.

  De professionele begeleiding, het mooie gedicht, de kaarsen, de naam van Ster, de foto’s die tussentijds gemaakt werden en de bezoekjes in het ziekenhuis maken dat ze uitschieten boven de rest.

  Ster heeft een mooi en waardig afscheid gehad waar wij niks aan hadden willen veranderen

 • Ik ben nog iedere dag dankbaar voor de hulp en aanwezigheid van de lieve ima vrouwen toen wij bij de geboorte van onze dochter Maud in de rollercoaster van ontmoeting, geluk, liefde, verdriet en afscheid terecht kwamen!

 • Ima was voor ons een lichtpuntje in de donkere dagen rondom het overlijden van ons zoontje Sem.
  Na ruim 34 weken zwangerschap bleek onze zoon in de baarmoeder te zijn overleden.
  Vol ongeloof en verdriet legden we al snel contact met Francien en Ruth.
  Mede dankzij hen hebben we Sem een heel mooi afscheid kunnen geven.
  De liefdevolle verzorging, het maken van foto’s, het geven van tips etc. heeft ons veel steun gegeven.
  Ima wat fijn dat er mensen zoals jullie zijn. Hartelijk dank voor alles.

 • Ima afscheidszorg heeft ons in de moeilijke tijd goed en professioneel geholpen.
  Het afscheid van onze kinderen was erg mooi en fijn dat Ima er voor ons was. Hoe moeilijk het ook zal blijven, een mooi afscheid helpt bij het verwerken.
  Geen ouder wil erover nadenken om afscheid van hun kinderen te moeten nemen, maar fijn dat Ima er is om je te begeleiden om je met raad en daad bij te staan.
  Wij zijn ze erg dankbaar.

 • Thank you again for helping us getting through this difficult time, we would be lost in sorrow without you. Thank you for starting this company, your job is so meaningful, and you have brought so much love and support to families like us.

 • No words can describe the feelings from yesterday. Blue sky, sunny, all the flowers and teddy bears, our families, the songs, Your words and poem, the environment etc.
  It was the most beautiful farewell we could get for Lucas under this circumstances.

  We went back later in the afternoon and then all the flowers etc was surrounded around Lucas.

  All the photos you have made are fantastic and I think we will look at them everyday from now on.

  Jonas and I can not describe our gratitude towards you.
  Without your strength and your stories, we had never been able to do this!
  You have shown us, that we will be able to go on. Maybe not now, but in the future.

  We really hope we will see you soon again!

  Lots of love
  Cissi & Jonas

 • woensdagmorgen bleek het hartje bij het kindje van Tjerk en Nienke niet meer te kloppen.
  Nog maar 1 maand te gaan, zo oneerlijk, zo verdrietig!
  Donderdagochtend zijn Nienke en Tjerk naar het AMC gegaan, om de bevalling op te wekken.
  Verdriet, elkaar vasthouden, tranen en zakdoekjes.
  Vrijmorgen om 10.00 u. is Maud geboren, ze is zo mooi, een dochter.
  Nienke en Tjerk zijn blij, blij en opgelucht, nu nog druk met van alles.
  Wij zullen nooit met Maud kunnen zwemmen, rennen, fietsen, haar nooit kunnen knuffelen en troosten, maar
  wij zijn blij met Maud, ruimte genoeg in ons hart, Maud gaat gewoon met ons mee, overal heen.
  Tiago onze kleinzoon van Tanja en Tamil, Maud onze kleindochter van Tjerk en Nienke.
  Volgende week, is volgende week …… nu hebben wij nog een kleindochter, zo lief, zo vredig
  Woensdag, is woensdag…………

  En wat hebben Tjerk en Nienke, onze dochter Tanja, de familie van Nienke en wij veel aan jullie, zonder overbodige ballast,
  de rust, de vrede, professioneel met warmte en liefde. Ruth en Francien, die ik vanmiddag een “topwijf” (sorry ;-)) noemde.
  IMA het beste wat je kan overkomen als dit je overkomt!

 • We gunnen het niemand om het verlies van een kindje mee te maken, maar we gunnen iedereen wel de warme zorg die wij hebben ervaren van Ima. We zijn Ima enorm dankbaar, want ze hebben ervoor gezorgd dat we met een warm en goed gevoel terugkijken op het afscheid van onze zoon Siem.
  Onze situatie was nogal bijzonder, omdat Siem 4 weken na zijn geboorte eindelijk uit het buitenland naar huis kwam, en we toen ook pas een afscheid voor hem konden regelen. Petra zorgde ervoor dat wij het aandurfden om ons mannetje te bekijken, en we zijn zo onvoorstelbaar blij dat we dat hebben gedaan. Ze regelde dat we alsnog hand- en voetafdrukjes kregen van onze zoon en hebben Siem 5 dagen thuis kunnen houden voordat we dan echt afscheid van hem moesten nemen… Hoe afschuwelijk dat ook was, onze zoon loslaten, het was een hele mooie en bijzondere dag die precies was zoals we hadden gewild. We hadden niets anders willen doen.
  We missen Siem enorm, maar zijn zo blij dat hij nu dichtbij is en dat Ima heeft gezorgd voor de onvergetelijke dagen samen met Siem thuis en een prachtig afscheid. We dragen de dames een heel warm hart toe en zijn blij dat Ima bestaat. Bedankt!

 • Wat een geweldige uitdaging zijn jullie aan gegaan, en wat mooi om met jullie eigen ervaring deze gezinnen te begeleiden. Wij wensen jullie heel veel kracht en wijsheid om deze taak te volbrengen.Succes!
  Mariska Appel

 • Wat een warme website. Wat belangrijk is dat jullie ingaan op de wensen van de ouders,
  de moeder is ook kraamvrouw, zij heeft begeleiding nodig van de kraamverzorgster.
  Fysieke ondersteuning en in het huishouden extra zorg voor het hele gezin.
  Ik wens jullie veel sterkte en moed voor deze belangrijke taak.
  Liefs Cora.

 • Sterke vrouwen,
  Fantastisch dat jullie dit werk doen. Ik heb als verpleegkundige tijdens mijn opleiding ook stage gelopen op de kraamafdeling waar ik ook verdriet gezien en ervaren heb. Wat mij zeer aangreep was hoe de omgeving kan reageren door te zeggen dat de baby nog geen kennis vergaart, het is niet zo erg.
  Wat jullie informatie betreft is goed. Alles wat bij het begeleiden van een overledene hoort is duidelijk vermeld.
  Ik wens jullie heel veel sterkte toe bij deze moeilijke maar mooie zorg voor een bijzonder persoontje. Margreet de Hoop.

 • Zacht en teder…… Zachtheid en stilte is wat er is als dit je overkomt….stilte voor alles wat groter is dan jij en ik…..Mooi om op deze wijze de stilte te mogen begeleiden. Ik wens jullie veel kracht en liefde toe in dit bijzondere werk in een bijzondere intense ervaring als het verlies van je kindje moeten doormaken.

 • Wat een prachtig initiatief! 35 jaar geleden verloren mijn man en ik na 2 dagen ons dochtertje Eefje. Ze was te vroeg geboren: 29 weken. We mochten haar niet eens meer zien. Dat zou ons te veel binden. Gelukkig zijn, wat dat betreft, de tijden veranderd. Ik wens jullie veel succes toe met dit mooie werk.

 • Wat mooi en stoer dat jullie dit doen. De site ziet er prachtig uit. Ik kreeg er kippenvel van. Hopelijk kunnen jullie een goede bijdrage leveren als ouders met veel verdriet afscheid moeten nemen. Ik wens jullie veel succes.

  Eline

 • Jarenlang heb ik als verloskundige gezinnen begeleid die afscheid moesten nemen van hun pasgeboren kinderen. Helaas heb ik daarbij ook ervaren dat ‘reguliere’ begrafenisondernemers weinig ervaring hebben met het begeleiden van uitvaarten van kinderen, laat staan baby’s. Logisch ook wel, want het gebeurt ook niet iedere dag. Maar toch, als het je gebeurt, wil je begeleid worden door mensen die kunnen begrijpen waar je doorheen gaat en wat je nodig hebt. Ik denk dat het een geschenk uit de hemel is dat jullie dit idee vorm hebben gegeven. Wat had ik het al die ouders al die jaren gegund dat ze door jullie begeleid hadden kunnen worden. Vanaf nu kan het!

 • Lieve vrouwen, ik dank jullie voor jullie warme, passende en professionele zorg vandaag. De afgelopen week zal jullie veel gegeven en gekost hebben. Rust uit na morgen, laat alle ervaringen en indrukken bezinken. Het was me een eer deze reis met jullie te delen. Hele warme, warme omhelzing, Antje Martje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *