Home
Facebook
Twitter
INSTAGRAM

Ervaringen van Ouders

 

64 Responses to Ervaringen van ouders
 • Wat bijzonder en fijn om in zo’n onmenselijk zware periode, zoveel professionele, betrokken en liefdevolle support te mogen ontvangen van Ima Afscheidszorg. Onze dank gaat uit naar Nina en alle collega’s.

 • Na bijna 23 weken zwangerschap is ons zoontje Rens geboren. Nina heeft ons de afgelopen weken begeleid in deze enorm moeilijke periode. Wij vonden het belangrijk om zoveel mogelijk herinneringen aan ons zoontje over te houden. Door de watermethode hebben wij Rens bijna een week thuis kunnen houden. Nina heeft in het ziekenhuis, bij ons thuis en tijdens de begrafenis prachtige foto’s gemaakt. Hier gaan wij een mooi boek van maken.
  Verder hebben wij het contact met Nina als zeer prettig ervaren. Het is fijn als iemand precies weet wat je doormaakt zonder het te hoeven uitleggen. Met behulp van Nina hebben wij op een goede manier afscheid kunnen nemen van Rens. We hebben ons niet bezig hoeven te houden met praktische zaken en konden al onze aandacht en liefde aan Rens schenken. Nogmaals bedankt voor alles!

 • Wat was het fijn dat Nina er was om ons te helpen in een week waarin alle tijd zo kostbaar is en er zoveel op je afkomt.
  Onze dochter is na 31 weken zwangerschap in de baarmoeder overleden. Na de geboorte wilden wij haar graag mee naar huis nemen en de watermethode bleek daarvoor heel geschikt. Met haar ervaring heeft Nina ons liefdevol op weg geholpen en heeft zij ons het vertrouwen gegeven dit verder zelf te verzorgen. Zo hebben wij thuis in een kleine kring van familie en vrienden onze dochter kunnen verwelkomen en ook weer afscheid van haar kunnen nemen.
  In overleg heeft Nina een aantal dingen voor de begrafenis geregeld. Prettig hoe wij dit samen met haar konden afstemmen en er alle ruimte was voor onze eigen wensen.
  In deze week konden wij heel laagdrempelig contact met Nina opnemen. Zij heeft ons heel professioneel en vanuit haar hart en ervaring begeleid. Zij is liefdevol en zorgvuldig. En heeft prachtige foto’s van onze dochter en van het afscheid gemaakt.
  Wij hadden ons geen betere afscheidszorg kunnen wensen. Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *