Home
Facebook
Twitter
INSTAGRAM

Mandjes en kistjes

Ima heeft stoffen en rieten mandjes en houten kistjes. Als je ergens anders iets moois hebt gezien om je kindje in te leggen is dat natuurlijk geen probleem.
Deze stoffen mandjes zijn er in 35, 45 en 60 cm. Ze zijn van fleece stof en zijn er in verschillende kleuren. We hebben lakentjes in verschillende kleuren en motiefjes waaruit je kunt kiezen.

De rieten mandjes zijn er in 25, 30, 45 en 65 cm. We hebben lakentjes in verschillende kleuren en motiefjes waaruit je kunt kiezen.

We hebben kleine kistjes van 25 cm voor kindjes tot ongeveer 19 weken. De witte vlinderkistjes (40 en 60 cm) worden gemaakt door Miranda Boom van Kleine Vlinder en zijn er in verschillende kleuren en stofjes.

Wikkeldoekjes en mutsjes
Deze wikkeldoekjes zijn er speciaal voor kindjes die te kwetsbaar zijn om aangekleed te worden. Het kan helemaal open zodat je kindje er alleen op gelegd hoeft te worden. Daarna gaat het met klittenband dicht. De mutsjes zijn er in wit, roze en lichtblauw. Het kleinste mutsje is voor kindjes die zijn geboren met een zwangerschapsduur van 16-24 weken, de middenmaat voor 25-28 weken en de grootste maat voor meer dan 28 weken.

Gipsen voet- en handafdrukjes
Kijk bij de links welke mensen je hiervoor kunt benaderen.

Ballonnen
Als je tijdens de uitvaart ballonnen wilt oplaten, kunnen we hier voor zorgen. De ballonnen worden gemaakt van 100 % biologische afbreekbaar latex en ook de lintjes zijn biologisch afbreekbaar. Kijk hier welke organisaties zijn aangesloten bij De groene ballon

Herinneringsboekjes
Deze herinneringsboekjes hebben blanco pagina’s. Tijdens de herdenkingsbijeenkomst kunnen gasten hier iets in schrijven of tekenen. Je kunt er ook foto’s of een haarlokje in plakken. We hebben ze in verschillende stoffen en kleuren.