Home
Facebook
Twitter
INSTAGRAM
Als welkom heten en afscheid nemen samenkomt

Je hebt zo naar je kindje uitgekeken en nu komen welkom heten en afscheid nemen samen. Dat lijkt een onmogelijke taak. Wij kunnen je hierbij helpen door niet alleen aandacht te besteden aan het afscheid nemen maar juist ook aan het verwelkomen en leren kennen van je baby. Je kindje is geboren en verdient hier zijn eigen plekje. Samen gaan we kijken hoe we hieraan het beste vorm kunnen geven. Jij bent leidend; niets moet en (bijna) alles kan en mag.

ima afscheidszorg verzorgt de uitvaart van baby’s die rondom de geboorte zijn overleden. Je verliest niet alleen je kindje, je bent als moeder ook kraamvrouw. Je hebt een zwangerschap en een bevalling achter de rug. Dat vraagt om speciale zorg.

Bij ima afscheidszorg werken 7 vrouwen uit het hele land die allemaal op hun eigen manier ervaring hebben met het verlies van een baby’tje. Ook hebben we een samenwerkingsverband met Kitty van Dijk van Kleine Ster in Rotterdam.
Wij werken in de provincies Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Brabant, Limburg, Gelderland, Overijssel (west) en Flevoland. Voor de provincies Friesland, Groningen en Drenthe kun je contact opnemen met Claudia Geenen van Kleur Kinderuitvaart.

Ons telefoonnummer (regio-onafhankelijk) is:

085 877 08 09

Dit staat altijd doorgeschakeld naar een mobiel nummer. Voor dringende zaken zijn wij ook ‘s nachts bereikbaar.

Wij leggen contact met je uitvaartverzekering. In de meeste gevallen worden de kosten van de uitvaart geheel of gedeeltelijk vergoed. We raden je aan om het tabblad “tarieven” goed te bekijken en bij “veelgestelde vragen” de vraag over de kosten goed door te lezen zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

 

aandacht waar je nooit aan dacht QR aandachtsboek

   Download gratis ons aandachtsboek of gebruik de QR code

 

    Partner van Stillborn en Stichting Félice

Logo stillborn LOGO_FELICE