Home
Facebook
Twitter

babykoeling

Als je besluit om je kindje mee naar huis te nemen, is het heel belangrijk dat je je kindje goed koelt, dat kan op drie manieren:

1. Ima heeft een koelsysteem dat speciaal ontwikkeld is voor baby’s. Een kussen dat permanent gevuld is met koud water wordt onder je kindje in het wiegje of mandje gelegd. Het water wordt door een pomp op de juiste temperatuur gehouden.
De huur van de koeling is €350,00 (dit is inclusief (de-)installatie van de koeling. Het is niet mogelijk om de koeling zelf te installeren).

2. Je kunt er ook voor kiezen om koelelementen te gebruiken. Die heb je in verschillende maten. Als je over heel grote koelelementen beschikt, kun je je kindje hierop leggen. Let goed op dat je kindje niet in direct contact komt met het koelelement want dan kan het huidje beschadigen. Je kunt er ook voor kiezen om kruiken te vullen met water en die te laten bevriezen. De koelelementen moeten wel iedere 3 à 4 uur vervangen worden.

3. Een heel nieuwe manier is de watermethode. Je kindje komt uit het (vrucht)water en blijft dus in deze situatie het meest natuurlijk. Vooral voor kleine kindjes die overlijden in het eerste en tweede trimester van de zwangerschap is dit een mooie manier om je kindje bij je te hebben tot aan de uitvaart. Je kindje krijgt een mooie kleur en ziet er ontspannen uit. Je kunt er alles over lezen op www.watermethode.nl. Ook kun je hier ons fotoboekje bekijken.